va rog spuneti-mi daca am vreo sansa

va rog spuneti-mi daca am vreo sansa

Mesajde ailito pe Vin Feb 05, 2010 11:38 pm

sunt absolventa a liceului pedagogic,afacultatii de stiinte juridice si administrative ,specializarea administratie publica-4 ani si a cursurilor postuniversitare de managementul resurselor umane-2 ani ,modulul psihopedagogic 30 credite.Conform noii legi am dreptul sa fiu incadrata ca profesor in invatamantul prescolar?
eu consider ca pana la urma in invatamantul primar si preprimar nu ar trebui sa conteze specializarea si nici sa existe exceptii pentru ca predai doar notiuni elementare si nu disciplina in sine asa cum se cere la gimnaziu si liceu .ar fi o mare nedreptate sa nu fim incadrati si noi cei care au terminat specializari care,asa cum spun unii nu sunt in "profil pedagogic"pentru ca aceeia care au terminat pedagogia inv.primar si prescolar nu predau pedagogie ,cei ce au terminat psihologie nu predau psihologie si exemplele ar putea continua .toti predam pana la urma dupa o programa nationala si muncim la fel indiferent de specializarea pe care o avem in urma studiilor universitare.pentru ca pana la urma fiecare are studii superioare si ar tebui recunoscute indiferent de specializare.va rog spuneti-mi cui ar trebui sa ma adresez pentru a stopa aceasta mare nedreptate si pentru a intelege toata lumea ca niste ani de studiu sunt totusi ani de formare si perfectionare continua si sper din tot sufletul ca nu i-am facut degeaba.
ailito

Re: va rog spuneti-mi daca am vreo sansa

Mesajde vioreldolha pe Sâm Feb 06, 2010 3:44 pm

Trebuie sa va incadreze prof S
vioreldolha
Site Admin

Înapoi la DIVERSE