CONCURS REPOVESTIRI nivel PRESCOLAR

CONCURS REPOVESTIRI nivel PRESCOLAR

Mesajde vioreldolha pe Joi Mar 15, 2012 6:29 am

Până la 31 mai 2012, la nivel preşcolar, pentru a valoriza eforturile copiilor, educatoarele doritoare vor putea posta aici doar titlul textului care a fost repovestit oral de un preşcolar.
La 1 iunie se va trage la sorţi copilul care va participa gratuit la o tabără sau care va primi o sumă echivalentă. Suntem siguri că până atunci în judeţe şi la nivelul unităţilor şcolare se vor găsi resurse încât să se premieze un număr mult mai mare de copii.
Ca prim pas recomandăm ca educatoarele să se înregistreze pe forum la adresa index.php
În cel mult 2 zile înregistrarea pe form va fi validată şi se vor putea efectua postări.
După ce la adresa viewforum.php?f=19 educatoarele sunt înregistrate şi validate vor trebui să se autentifice iar la topicul de la clasa respectivă vor folosi comanda POSTREPLY şi vor posta doar titlul textului care a fost repovestit oral de un preşcolar dând numele subiectului după modelul ,,Arad POPESCU ION” (deci numele judeţului şi numele elevului vor constitui numele subiectului fiecărei postări de la clasa respectivă).
În cuprins vor preciza doar titlul şi autorul textului pe care un preşcolar l-a repovestit oral, numele copilului, grupa, grădiniţa, localitatea şi numele cadrului didactic îndrumător.

Acest proiect doreşte să motiveze copiii şi să facă publice eforturile lor.
vioreldolha
Site Admin
 
Mesaje: 635
Membru din: Mar Mar 25, 2008 11:55 am

ARAD Popescu Ion

Mesajde vioreldolha pe Joi Mar 15, 2012 7:43 am

Acesta este doar un MODEL de postare după ce s-a dat comanda POSTREPLY

Educatoarea va preciza aici doar titlul şi autorul textului pe care un preşcolar l-a repovestit oral, numele copilului, grupa, grădiniţa, localitatea şi numele cadrului didactic îndrumător.
vioreldolha
Site Admin
 
Mesaje: 635
Membru din: Mar Mar 25, 2008 11:55 am


Înapoi la RUBRICA ELEVILOR

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron