AGIRo Adeverinte Inscrieri

AGIRo Adeverinte Inscrieri

Mesajde vioreldolha pe Vin Mar 13, 2015 8:11 am

Stimate/Stimaţi colege şi colegi educatoare, învăţători şi profesori,

1. Cei cărora trebuie să vă eliberez ADEVERINŢE de membru al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România sau pentru diversele activităţi desfăşurate la nivelul unităţii de învăţământ/local/judeţean/regional/naţional/internaţional necesare în această perioadă pentru portofoliul profesional al fiecărui cadru didactic scrieţi-mi la vioreldolha@gmail.com.
2. Pentru a fi membru în Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România trebuie să achitaţi cotizaţia anuală de 25 lei care se achită prin ordin de plată sau mandat poştal completând următoarele: Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cont IBAN RO32CECEAR0137RON0355948, cod fiscal 23564572. După achitarea cotizaţiei să îmi trimiteţi mesaj pe e-mail pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com în care să precizaţi suma depusă, pentru cine şi pentru ce perioadă (an şcolar) s-a achitat (în cazul în care aţi rămas în urmă cu cotizaţia). În ziua următoare primirii mesajului de la dumneavoastră vă voi trimite pe e-mail adeverinţele corespunzătoare. Ulterior vă voi anunţa despre activităţile propuse de AGIRo în perioada următoare.
3. Fac parte din AGIRo şi colegii care activează într-o asociaţie/sucursală judeţeană care este membră AGIRo, asociaţie/sucursală judeţeană care are achitată la zi cotizaţia către AGIRo (200 lei anual asociaţia şi 100 lei anual sucursala).
4. Cei care ne trimit scanat la asociatiainvatatorilor@gmail.com al doilea exemplar al formularului 230 ataşat mai jos cu numărul de înregistrare de la ANAF (Agenţia naţională de Administrare Fiscală) şi care atestă că redirecţionează 2% din impozitul pe anul 2014 sunt scutiţi de cotizaţie. Completaţi doar capitolul I al formularului şi semnaţi jos, la ,,contribuabil”. Puteţi la alegere: a)să depuneţi personal până în 25 mai documentul la ANAF-ul de pe raza domiciliului dv sau b)să îl trimiteţi până în 25 mai prin poştă prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire la ANAF-ul de pe raza domiciliului dvs. Adresa pe raza căreia aveti domiciliul o puteţi găsi folosind linkul https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/ ... e_fiscala/

Cu bine,
Viorel Dolha
Preşedintele Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România
tel 0723259290 sau 0744195155
Ataşamente
sigla.jpg
sigla.jpg (28 KB) Vizualizat de 20237 ori
Formular 230 AGIRo.doc
(191 KB) Descărcat de 1603 ori
Adeverinte Inscrieri Activitate.doc
(207 KB) Descărcat de 1636 ori
vioreldolha
Site Admin
 
Mesaje: 635
Membru din: Mar Mar 25, 2008 11:55 am

Înapoi la ASOCIATIA GENERALA A INVATATORILOR DIN ROMANIA

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron